Bajko o ''teškim nogama''...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.06.2012.
18:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Zvezde priznaje da je jučerašnji ubedljivi poraz u Ljubljani ''veoma bolan'' za njegovu ekipu, ali i traži razumevanje od navijača, jer crveno-beli tek prolaze kroz najteži deo priprema.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Katastrofalno loše izgledala je igra Crvene zvezde u prvih petnaestak minuta duela sa Olimpijom u Ljubljani. U tom periodu igre Boban Bajković je dva puta savladan, uz jedan neiskorišćen jedanaesterac domaćina.

U nastavku Zvezda nije imala snage da uzvrati, do kraja je primila još jedan gol, a golman Beograđana kao glavni razlog ubedljivog poraza ističe umor zbog teških priprema kroz koje ekipa prolazi ovih dana.

''Ovo je najteži deo u fudbalu. Jeste dosadno, ali moramo dobro da se spremimo. Poraz od Olimpije jeste bolan, ali svako ko se iole razume u fudbal, trebalo bi da zna koliko smo svi 'teški' u ovom trenutku. Pa, ja na golu nisam mogao da dođem do daha, a mogu da zamislim kako je bilo mojim saigračima u polju'', objašnjava Bajković.

Kao i trener Prosinečki, i Bajković je uveren da će do 19. jula sve izgledati mnogo bolje.

''Ima dovoljno vremena da se spremimo do 19. jula, da ispravimo sve greške i da budemo još bolji nego u protekloj polusezoni'', poručio je Bajković, koji tvrdi da ne razmišlja o odlasku iz Zvezde, bez obzira na različite najave.

''Moj menadžer je Zvezda, i kako odluči rukovodstvo, tako će i biti'', zaključio je golman crveno-belih.

Ne propustite