Bajko: "Šutirao bih penal, ali me trener nije video"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.05.2014.
13:51
Izvor: Sportske.net

Golman Crvene zvezde Boban Bajković istakao je da je bio spreman da preuzme odgovornost i izvede penal u duelu sa Radom, ali njegovo dozivanje i gestikulaciju nije video trener Slaviša Stojanović.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu su upisali prvu od tri pobede koliko im je neophodno da bi vratili titulu na "Marakanu" posle šest sezona posta.

Crveno-beli su savladali Rad rezultatom 2:0 (1:0) a prvi pogodak na meču postigao je Nenad Milijaš sa "bele tačke".

Činjenica da su do juče fudbaleri Crvene zvezde promašili šest od osam penala u tekućoj sezoni navela je i golmana Bobana Bajkovića da se prijavi za izvođenje jedanaesteraca a juče je imao i podršku čitavog stadiona.

"Video sam da je Milijaš preuzeo loptu odlučno, samo me je to poremetilo, inače bih ja izveo penal, jer sam imao podršku celog stadiona, normalno da bih šutirao" objasnio je Bajković.

Ceo stadion je posle dosuđenog jedanaesterca za Zvezdu uzvikivao Bajkovićev nadimak ali trener Slaviša Stojanović nije primetio da ga golman njegove ekipe doziva i traži da izvede najstrožu kaznu.

"Pokušao sam da pitam trenera, ali nije me video. Dobro je da je Milijaš pogodio i bitno je da smo pobedili, a za izvođenje jedanaesteraca će biti prilike" rekao je Bajković.

Crvena zvezda u narednom kolu gostuje ekipi Slobode iz Užica a mnogi taj duel vide kao prvu "meč loptu" iako bi Zvezdi i pored pobede na Begluku bilo neophodno da osvoji još tri boda da bi osigurala titulu.

"Brojimo sitno, ali moramo da idemo korak po korak. Još Sloboda, pa, Bože zdravlja, da se slavi ovde, da zadovoljimo navijače. Uvek kada me neko pita da li je pobeda protiv Partizana bitnija od titule, govorio sam da je trijumf u derbiju važniji, ali sam uvideo da se samo trofeji pamte" zaključio je golman Crvene zvezde.

Vicešampion Srbije u naredna tri kola igra protiv Slobode, OFK Beograda i Vojvodine a "Delije" se nadaju da bi proslava šampionske titule mogla da usledi u pretposlednjem kolu kada na "Marakanu" dolazi ekipa OFK Beograda.

Ne propustite