Bekvalac: ''Spektakl kakav se retko viđa!''

Autor: Beta Beta
subota 12.05.2012.
21:10
Izvor: Beta

Šef struke Pazaraca oduševljen je atmosferom na tribinama tokom današnjeg meča sa ''Romantičarima'', ali je i poručio da ubuduće u Novom Pazaru treba da se slave mnogo veći uspesi od opstanka u ligi. Pohvale Pazarcima stigle i iz redova OFK-a.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je posle današnje pobede od 2:1 protiv gostujućeg OFK Beograda, u 29. kolu Super lige, da njegova ekipa zasluženo trijumfovala i da mu je bilo zadovoljstvo da bude jedan od aktera utakmice.

"Publika je zaslužila meč sa puno borbe i šansi, a mi pobedu. Bilo je zadovoljstvo biti učesnik spektakla kakav se retko vidja i naši uvek treba da slave. Ipak, ovde više ne sme da se slavi opstanak u Super ligi", izjavio je Bekvalac novinarima posle utakmice.

On je ocenio da je debitant Suad Nokić, koji je još omladinac, pokazao da je budućnost novopazarskog superligaša.

"Nokić je ispunio ono što sam od njega očekivao i potvrdio je da je veliki potencijal. žao mi je što još nekom od mladjih igrača nisam mogao da ukažem priliku", kazao je Bekvalac.

Pomoćni trener OFK Beograda Branko Vukašinović ocenio je da je domaći tim osvojio tri boda kvalitetom prikazane igre i srcem.

"Možda je pobeda mogla biti izražena i drugim rezultatom, ali siguran sam da je i ovih 2:1 zadovoljilo domaću publiku. Novi Pazar je posle dolaska Bekvalca zaslužio da ostane u eliti", rekao je Vukašinović.

Novi Pazar je ostao na 14. mestu u Super ligi sa 28 bodova, a OFK Beograd je i dalje na osmoj poziciji sa 40 bodova.

Utakmicu je na Gradskom stadionu pratilo oko 10.000 gledalaca, od toga i oko 50 navijača gostujućeg tima.

Susret je imao dva petominutna prekida, početkom oba poluvremena, prvo zbog papirnih konfeta koje su ubačene u teren, a zatim i zbog dima, koji je nastao posle upotrebe pirotehničkih sredstava na tribinama.

Ne propustite