Bertans: "34 trojki u nizu - Spreman sam!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.03.2014.
21:40
Izvor: Sportske.net

Letonski internacionalac iz redova KK Partizan uveliko se priprema za povratak na parket a ostvarenje sa današnjeg treninga i Bertansova izjava svedoče da se bek crno-belih oseća sjajno i da je speman da zaigra.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Nakon tačno devet meseci od trenutka kada je doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena, Davis Bertans obavio je svojevrsni test koji je trebalo da mu pokaže da li je spreman za povratak na parket.

Letonski internacionalac je na današnjem treningu ubacio 34 vezane trojke, što je njegov lični rekord, ali i potvrda da je "ruka nameštena" a telo spremno da izdrži najteže napore u završnici sezone.

"Sjajan šuterski trening... upravo sam postavio novi lični rekord.. 34 trojki u nizu! Osećam da sam spreman!" napisao je Bertans na svom "Tviter" profilu.

Trener crno-belih ranije je najavio da će Bertans dobiti priliku da svoj povratnički nastup obavi protiv Solnoka ali je otkazivanje ovog duela poremetilo planove.

Nema sumnje da će Bertans biti razočaran zbog toga ali će svakako dobiti još desetak dana da se uigrava sa ekipom a da onda prvi nastup u novoj sezoni ABA lige upiše na gostovanju Budućnosti u Podgorici.

Pre toga, Bertans će verovatno nastupiti u "KombankAreni" narednog četvrtka protiv izraelskog Makabija u TOP 16 fazi Evrolige.

Ne propustite