Bobi: "Milojević me vratio u igru"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.11.2013.
11:20
Izvor: Sportske.net

Centar Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović rekao je u intervjuu za sajt Evrolige kako je trener Mega Vizure u velikoj meri zaslužan za partije koje pruža od početka tekuće sezone.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Boban Marjanović izrastao je u junaka prvog ovosezonskog "večitog derbija" ali je i pre tog meča bio konstantno jedan od najboljih u redovima crveno-belih.

Kao MVP osmog kola ABA lige Marjanović pun samopouzdanja dočekuje gostovanje Lokomotivi Kuban iz Krasnodara u okviru šestog kola Evrolige.

"Činjenica da smo u ponedeljak savladali najvećeg rivala podiže nam samopouzdanje na viši nivo i verujemo da imamo šanse da se iz Krasnodara vratimo sa pobedom. Ne idemo u Rusiju da bismo se nadigravali sa rivalom već da damo sve od sebe i pobedimo" rekao je Marjanović.

Centru Crvene zvezde Telekom tekuća sezona u Evroligi nije debitantska jer je pre tri godine već osetio čari elitnog takmičenja.

Ipak, Marjanović tekuću sezonu gleda drugim očima a ne zaboravlja da pomene ni trenera Mega Vizure koji je mnogo učinio da se centar crveno-belih nalađe tu gde je.

"Pre tri sezone evroligaško iskustvo je bilo potpuno novo za mene. Prvi put sam igrao elitno takmičenje i to za novi klub van Srbije. Nisam bio toliko mlad ali nisam imao neophodno iskustvo" rekao je Marjanović i dodao,

"Prošla sezona u Mega Vizuri mi je mnogo pomogla a rad sa Dejanom Milojevićem, koji je i sam bio sjajan igrač, vratio me je u igru. Sada mi je mnogo lakše jer imam više iskustva, pametniji sam, oprezniji i mnogo više fokusiran" ističe Marjanović.

Marjanović je upravo zahvaljujući partijama u dresu Mega Vizure izborio ugovor u Crvenoj zvezdi Telekom a Dejan Milojević i u tekućoj sezoni nastavlja da pokazuje svoj trenerski potencijal jer klub iz Beograda beleži sjajne rezultate u svojoj debitantskoj sezoni u ABA ligi.

Ne propustite