Bogdanović: "Svi su dodirljivi u 'Pioniru'"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.09.2013.
21:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Reprezentativac Srbije i košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović smatra da u nastupajućoj sezoni u EL svi rivali iz grupe "A" mogu da padnu u "grotlu" hale "Pionir".

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški Partizana ušli su u poslednju fazu priprema za novu sezonu koja će za crno-bele biti zvanično otvorena duelom sa Igokeom u hali "Pionir".

Sredinom oktorbra Partizan će u Barseloni početi takmičenje u Evroligi. Crno-beli se takmiče u grupi "A" sa Barsom, Fenerom, CSKA iz Moskve, Nanterom i Budivljenikom a Bogdan Bogdanović ističe da će plasman u TOP 16 biti jako teško dostići u takvom društvu.

"Imamo tešku grupu u kojoj su tri kandidata za trofej Evrolige. Kao i svake godine, CSKA i Barselona streme najvažnijem trofeju u sezoni, a Fenerbahče se značajno pojačao i sigurno da ima ogromne ambicije. Budivljenik je, bez obzira na to što je malo poznat kod nas, ozbiljna ekipa. Ne zaboravite ni Nanter..." ističe Bogdanović.

Dobro je poznato da pred gostovanja Partizanu niko ne upisuje bodove unapred a Bogdanović se nada da će "Pionir" svojom "magijom" ponovo uzeti "skalp" nekoj od najkvalitetnijih ekipa EL.

"Trudićemo se da na svakoj utakmici damo maksimum i napredujemo iz dana u dan. Možda će biti pritisak, ali s druge strane, nemamo šta da izgubimo protiv jakih ekipa, već možemo samo da dobijemo. Možemo svakoga da iznenadimo u "Pioniru", pred našom publikom" zaključuje Bogdanović.

Iza košarkaša Partizana ostalo je debitantsko učešće na EP u Sloveniji gde je Bogdanović pokazao da će biti jako bitan šraf Vujoševićevog tima u nastupajućoj sezoni.

Kako je rečeno, prvi takmičarski meč crno-bele očekuje 6. oktobra, kada u "Pionir" stuže ekipa Igokee.

Ne propustite