Bordo se pije na "eks"...

Autor: Miloš Marković
utorak 28.08.2012.
10:45
Izvor: Sportske.net

Prva pobeda u domaćem šampionatu dodatno je učvrstila želju i motiv igrača i čitavog kluba da se na gostovanju u Francuskoj pruži maksimum kako bi se izborio pozitivan rezultat.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bez obzira na umor koji je prouzrokovan zahtevnom utakmicom u Novom Pazaru, fudbaleri Crvene zvezde idu put Francuske sa verom i željom da mogu do dobrog rezultata i prolaska u Ligu Evrope.

Pokazali su crveno-beli da umeju da izađu na kraj sa velikim, kvalitetnim rivalom.

Recept za Bordo je, kaže Aleksandar Janković, jasan, protiv francuskih ekipa nema velikih filozofija.

„Kada igrate protiv Francuza morate da se čuvate istih stvari. Bordo je veliki protivnik protiv koga ne sme da se insistira na pas igri kroz sredinu, jer su greške opasne, što smo u velikoj meri uspeli da izbegnemo na „Marakani“.“

„Pokušali smo da težište izmestimo na bokove, smanjimo opasnost od eventualnih grešaka i zato je Bordo imao samo jednu šansu. To je neki putokaz, a da li ćemo uspeti zavisi i od igračkog kadra.“, rekao je Janković koji u revanš meču neće moći da računa na Milivojevića koji će zbog kartona propustiti revanš.

Igrači Crvene zvezde pucaju od samopouzdanaj pred revanš meč, maldi Milunović, svojevrsni Zvezdin džoker“, uveren je da njegov tim može u grupnu fazu.

„Verujem u uspeh, a da bismo do njega i došli moramo da odigramo još bolje nego na Marakani. Moramo da damo sve od sebe, da budemo maksimalno borbeni, da ispoštujemo dogovor i pružimo svoj maksimum svih 90 minuta, možda i više.“, rekao je Milunović.

Utakmica u Francuskoj se igra u četvrtak u 20.30.

Ne propustite