'Božić Bata' u petak stiže na "Marakanu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.12.2013.
23:58
Izvor: Sportske.net

Potpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Ivica Tončev najavio je da će fudbalerima i zaposlenima u klubu u petak biti isplaćen deo dugovanja kako bi mogli u "ljudski" da provedu Božićne i novogodišnje praznike.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od potpredsednika FK Crvena zvezda poslao je iz Jagodine sjajnu vest za zaposlene na "Marakani" i fudbalere koji čekaju isplatu zarada kao "ozebo sunce".

Ivica Tončev kazao je da će u petak biti isplaćen deo dugovanja zaposlenima i igračima "kako bi mogli ljudski i dostojanstveno da provedu Božićne i novogodišnje praznike sa porodicama".

Potpredsednik Crvene zvezde nije zaboravio da podseti da trenutni problemi sa kojima se posrnuli gigant bori nisu nastali za vreme rukovođenja sadašnje Uprave već neodgovornošću prethodnika.

"Finansijska situacija nije loša samo u Zvezdi, takva je u celoj zemlji. Međutim, u Zvezdi je možda malo gora zbog neodgovornog ponašanja bivše uprave, ali svakim danom položaj kluba sve je bolji" poručio je Tončev.

Tončev je u Jagodini prisutovao tradicionalnom novogodišnjem koktelu, kojeg je upriličio predsednik Skupštine grada Dragan Marković.

Ne propustite