Bravo, Ana! Nova pobeda u Rimu!

Autor: Beta Beta
sreda 14.05.2014.
19:04
Izvor: Beta

Ana Ivanović nastavlja sa pobedama na turniru u Rimu. naša teniserka se danas plasirala u osminu finala, pobedom nad Francuskinjom Alis Korne.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se danas u osminu finala turnira u Rimu, pošto je u drugom kolu pobedila Francuskinju Alis Korne sa 2:0 u setovima 7:6, 7:5.

Ivanovićeva je u njihovom trećem medjusobnom duelu do druge pobede došla za sati i 47 minuta igre.

U prvom setu Ivanovićeva je čak triput stizala do brejka prednosti, ali nijednom nije uspela da šacuva stečenu prednost, pa je tako taj period igre okončan u taj-brejku.

Srpska igračica je u odlučujućem gemu prvog seta odlično servirala, dozvolila Francuskinji da napravi samo jedan mini-brejk, dok je njoj to četiri puta pošlo za rukom, pa je tako lako došla do prednosti u setovima.

Obe igračice su u drugom setu bile sigurnije na svoj servis, pa brejka nije bilo do petog gema, kada je Korne posle velike borbe iskoristila drugu brejk loptu i došla do prednosti od 3:2.

Međutim, Ivanovićeva je do kraja dvaput oduzela servis Francuskinji i tako izborila učešće u osmini finala turnira u Rimu.

Ivanovićeva će se u osmini finala sastati sa boljom iz duela između Ruskinje Marije Šarapove i Portorikanke Monike Puig.

Ne propustite