Brazilci na probi u 'Zemunelu'!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.11.2013.
20:58
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Današnji trening Partizana u SC "Teleoptik" u Zemunu odradila su i dvojica Brazilaca koji su u Beograd stigli na probu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odradili su prvi trening u novoj sezoni u pravim zimskim uslovima. Crno-beli su istrčali na teren taman u trenucima kada je sneg počeo sve jače da pada u glavnom gradu Srbije ali to nije omelo Rašovićeve izabranike da puni elana pristupe svojim obavezama.

Na treningu nije bilo povređenog Nemanje Kojića koji je ponovo morao na terapije zbog povrede stopala ali je zato ekipa bila pojačana dvojicom novajlija.

Radi se o dvojii ofanzivnih vezista iz Brazila, koji će u narednih deset dana pokušati da se nametnu treneru Vuku Rašoviću.

Reč je o Đovaniju (20), koji dolazi iz Bangua, i Mateusu (18) iz Nasional Madureire. Bilo je planirano da obojica dođu na probu u Teleoptik, međutim, kako je minulog vikenda završen prvi deo prvenstva u Prvoj ligi Srbije, trener Zvonko Živković je raspustio igrače, pa su Đovani i Mateus završili na probi u među prvotimcima.

"Reč je o dvojici ofanzivnih veznih igrača, koji će sa nama ostati narednih nekoliko dana kako bismo ih pogledali i uverili se u njihove mogućnosti" kratko je saopštio Rašović.

Ostaje da se vidi hoće li dvojica fudbalera iz zemlje kafe i Sambe uspeti da se nametnu i eventualno dobiju ugovore u Teleoptiku ili Partizanu.

Ne propustite