Čeka se da Janković "časti"...

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.01.2013.
12:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dvojica iskusnijih fudbalera Crvene zvezde Nikola Mikić i Marko Vešović potvrdili su da je atmosfera na pripremama u Antaliji sjajna i da se još uvek čeka da Aleksandar Janković "časti" igrače odmorom od svakodnevnih napora.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Burna noć nad Antalijskom regijom nije sprečila Aleksandra Jankovića da već od ranog jutra izvede svoje izabranike na teren kako bi odradili prvi deo treninga.

Iako ne krije da se već nakon pet dana boravka u Antaliji oseća veliki napor Nikola Mikić smatra da dobra atmosfera među fudbalerima utiče na to da se svi zadaci obave sa elanom.

"Nije baš da uživamo u trčanju i bez dobre atmosfere ne bismo mogli da izdržimo sav napor koji je pred nama. Najvažnije je da dobro radimo i da se na pravi način spremimo za nastavak sezone" kazao je Mikić koga po povratku u Beograd čekaju pregovori oko produžetka saradnje.

"Sve je na klubu. Najavljeni su razgovori i sa velikim zadovoljstvom ću otići na njih. Verujem da će sve biti u redu" zaključio je Mikić.

Njegov saigrač koji je tokom jesenjeg dela sezone često boravio na poziciji desnog beka iako je u Zvezdu stigao kao ofanzivni igrač očekuje skoriju "čast" trenera Jankovića.

"Pet uvodnih dana pokazali su da će napor na ovim pripremama biti veliki. Još nismo imali slobodan dan, nikako šef da nas časti. Možda je i bolje da nas časti kasnije kad bude još teže" rekao je Vešović.

Crnogorski internacionalac ocenio je da će Zvezda profitirati iz činjenice da nije bilo odlazaka od početka prelaznog roka bez obzira što u klub još uvek nije stiglo nijedno pojačanje.

"Tačno je da nije bilo pojačanja, ali nije bilo ni odlazaka, iskusniji smo za šest meseci zajedničkog igranja i sigurno je da će se to osetiti na proleće. Na nama je da budemo maksimalni jer ovaj prvi deo pripremnog perioda je najvažniji. Kada krene uigravanje, važno je da budemo besprekorno fizički spremni" zaključio je Vešović.

Ne propustite