Čekajući ponude...

Autor: Boris Jovanović
sreda 12.12.2012.
10:31
Izvor: Sportske.net

Partizan bi u januaru mogao dobro da popuni kasu, međutim nekoliko igrača je u svakom prelaznom roku na izlaznim vratima, no stvari se izjalove...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sve su jasnije indicije da je transfer Lazara Markovića gotova stvar, a niko ne želi da priča o tome da li je on već ranije prodat, tačnije prošlog leta.

Sam Marković ne želi da priča o tome, sve upućuje na svoje menadžere, ali ako je Partizanu već plaćeno, taj novac je bez sumnje potrošen.

Ipak, Lazar Marković je igrač koji privlači pažnju i najvećih evropskih klubova, crno- beli jasno nisu ni imali problema sa ponudama, ali postoje i drugi igrači koji su već dugo na izlaznim vratima.

Nemanja Tomić je još prošle zime rekao da želi da ode iz Srbije, letos je bio na korak od potpisivanja ugovora sa Dnjeprom, međutim dušebrižnici su mu pokvarili transfer.

Sada je opet na izlaznim vratima, čekaju se ponude, a Partizan će, kako se saznaje tražiti oko 2 miliona evra. Ponovo su izvesnije varijante Rusija i Ukrajina, otežavajuća okolnost za Tomića je što nema pasoš EU, što mu zatvara vrata Italije gde je bio interesantan, Udinezeu i rimskim klubovima.

Što se Volkova tiče, za njega je odbijena ponuda Sent Etjena, sada bi se Partizan zadovoljio i sa sumom manjom od milion evra, a osim Metalurga iz Donjecka, ponovo se priča o interesovanju Francuza.

Volkov je izgubio mesto od Lazevskog koji je takođe dugo u Partizanu, ali za njega nije bilo pravih ponuda, kao ni za Aleksandra Miljkovića koji je prošlog proleća gledao u leđa mladom Aksentijeviću.

Partizan će izvesno je, napustiti Ivan Ivanov, osim Kjeva za njega se interesuju i kineski klubovi, Partizan će zaraditi oko 200 000 evra, koliko su godišnja primanja Bugarina, ali i obeštećenje koje neće biti manje od milion evra.

Kamara i Zabija neće doneti ništa prilikom odlaska, a ostali, izuzev eventualno Vladimira Stojkovića i nemaju dozvolu za transfer, pre svih Marko Šćepović koga hoće Liverpul, ali i "bebe" Mitrović, Jojić, kao i nešto stariji Saša Marković i Ostojić...

Samo u slučaju prodaje Partizan će kupovati, Tomića bi mogao da zameni Eliomar, za Ivanova rešenje su Tomašević ili Sretenović, Miljkovića bi mogao da zameni Pauljević, ako ode Marković šansu će dobiti Knežević. U slučaju prodaje golmana Stojkovića u Humsku bi mogao da stigne čuvar mreže Spartaka, Branimir Aleksić.

Ne propustite