Čović najavio rezove

Autor: Miloš Marković
nedelja 21.10.2012.
10:50
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nezadovoljan igrom svog tima i razočaravajućim rezultatima koji su kulminirali porazom od Igokee u Beogradu, Nebojša Čović je najavio promene u igračkom kadru Crvene zvezde.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda nikako ne uspeva da opravda epitet jednog od najvećih favorita za osvajanje ABA lige koji je dobila pred start sezone.

Izuzetno slabi rezultati tima koji vodi Vlada Vukoičić nisu u skladu sa poslovanjima tokom prelaznog roka.

Ipak, košarkaši koji su tokom leta stigli u redove Crvene zvezde nisu uspela da opravdaju ulogu pojačanja, te prvi čovek kluba najavljuje da bi u narednim danima molgi da budemo svedoci promena u igračkom kadru crveno-belih.

“Klub nije zadovoljan rezultatima, ali ni pristupom igrača. Tako se ne bori za Crvenu zvezdu.”

“Preduzećemo određene mere, realno je reći da svi neće ostati na okupu. Koga ćemo zadržati, a koga ne znaće se najkasnije do ponedeljka.”, rekao je za “Sportski Žurnal” Nebojša Čović.

Kako se i ranije spekulisalo, prvi na listi za odstrel moga bi da bude Amerikanac Moris Almond, košarkaš koji je u Zvezdu stigao najavljen kao možda i najveće pojačanje. Ipak, njegov jako slab učinak na poslednjim mečevima uslovio je spekulacije da bi upravo on mogao da bude taj koji će dobiti otkaz.

“Crvena zvezda nije krava muzara da u nju dođeš samo da bi primio platu. Sve ti je uredno, imaš sve uslove i ti se ne boriš za nju.”, slikovit je bio Nebojša Čović.


Ne propustite