Čović: "Pristajem na TV duel pod jednim uslovom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.04.2014.
16:17
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Prvi čovek KK Crvena zvezda Telekom i potpredsednik FK Crvena zvezda, Nebojša Čović prihvatio je poziv TV B92 za učešće u emisiji "Utisak nedelje" u kojoj 'e gostovati i Duško Vujošević i dodao da postoji samo jedan uslov koji će morati da bude ispunjen.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nakon što je predsednik JSD Partizan i trener KK Partizan NIS, Duško Vujošević, prihvatio da u emisiji "Utisak Nedelje" verbalnim putem "ukrsti koplja sa prvim čovekom KK Crvena zvezda Telekom, isto je učinio i Nebojša Čović.

Čović je pristao da učestvuje u emisiji koju vodi autorka i voditeljka Olja Bećković iako smatra da su Bećkovićeva i Vujošević to zajedno osmislili a pritom je dodao jedan uslov pod kojim će se pojaviti u emisiji.

"Prihvatam učešće u emisiji i pored toga što je sve urađeno na neuobičajen način, jer je to bilo nečija želja. Prihvatanjem učešća u emisiji želim da se ova medijska sapunica ili bolje rečeno brlog, koji je napravljen od strane predsednika JSD Partizan Duška Vujoševića, kao i svake godine više ne razvlači u nedogled. Moj jedini uslov, ili bolje rečeno očekivanje je da će to biti poslednji javni, medijski nastup tog čoveka u kome će spominjati KK Crvena zvezda" rekao je Čović.

Nebojša Čović dodao je da će učešće u emisiji prihvatiti samo zbog toga što želi da se strasti među navijačima smire kao i da bi nakon TV duela Vujošević "prestao da pravi cirkus".

"Razlog zašto prihvatam učešće u ovoj emisiji, koju je uzgred budi rečeno Vujošević ugovorio sa voditeljkom Oljom Bećković, je zapravo moj doprinos smirivanju strasti, ali i poklon svim iskrenim navijačima u ovoj zemlji koji više ne žele da slušaju medijske cirkuse i šarade predsednika JSD Partizan Duška Vujoševića" zaključio je Čović.

Emisija "Utisak Nedelje" u kojoj će učestvovati Duško Vujošević i Nebojša Čović biće emitovana u nedelju, 6. aprila, sa početkom od 21 sat na televiziji B92.

Ne propustite