Crno-bela ekspedicija promenila bazu

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 20.02.2012.
13:05
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan promenio je mesto boravka u Beleku. Crno-beli su napustili „Maks Rojal“ hotel i sada odsedaju u „Riksos Premijum“-u.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Na dan utakmice sa Šahtjorom, crno -beli su malo posle podneva krenuli put dobro poznatog odredišta, hotela „Riksos Premijum“.

Ovo je treći put da je Partizanova ekspedicija u ovom hotelu, svi oni koji su u ekipi u poslednje dve-tri godine, dobro se sećaju šta nudi ovaj luksuszni hotel u Beleku. „Riksos Premijum“ je bio Partizanova baza, 2009. godine kada je ekipu vodio Slaviša Jokanović, te 2010. kada je šef struke bio Goran Stevanović.

Crno-belu ekspediciju posebno je obradovala informacija vezana za vremenske uslove koja ističe da će u Beleku u narednim danima temeratura ići i do 16 stepeni, dakle pravi uslovi za uspešan kraj priprema.

Društvo srpskom šampionu u ekskluzivnom hotelu praviće još dve ekipe. U pitanju je kineski Đangsu koga vodi dragomir Okuka, kao i Rapid iz Bukurešta. Partizan će trenirati sa kineskim timom sa kojim će u utorak odigrati i jednu prijateljsku utakmicu.

Inače, vredi pomenuti i to da se ekspedicija srpskog šampiona u petak vraća nazad u Srbiju.


Ne propustite