Crno-beli ne veruju Mateusu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.03.2014.
18:21
Izvor: Sportske.net

Prema očekivanju, stižu i prve reakcije iz Partizana, tačnije od funkcionera i fudbalera koji su 2003. godine imali priliku da sarađuju sa Lotarom Mateusom u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Lotar Mateus je u svojoj autobiografiji izneo i prilično tešku optužbu kako su navodno njegovi fudbaleri, u vreme dok je trenirao Partizan, bili akteri nameštene utakmice.

Ta njegova tvrdnja je tokom dana izazvala čuđenje i nevericu među onima sa kojima je sarađivao, ali i sa kojima je i dan danas u kontaktu, poput nekadašnjeg sportskog direktora Partizana Nenada Bjekovića.

''Zaista mi nije jasan! I dalje se čujemo ponekad, a to mi nije nikada pominjao, ni dok je radio u Partizanu, ni posle toga'', uverava Nenad Bjeković, a prenose ''Novosti''.

Slična reakcija stigla je i od aktuelnog kapitena crno-belih Saše Ilića, koji je i u to vreme bio fudbaler Partizana.

''Ne znam šta nekadašnjem najboljem fudbaleru sveta sada treba da se bavi ovakvim stvarima. Ako je to tako bilo, zašto nije podneo ostavku'', opravdano se pita Saša Ilić.

Ni njegov saigrač iz tog perioda Ivica Iliev ne krije iznenađenje zbog Mateusovih tvrdnji, naglašavajući pritom da nikada u karijeri nije bio akter neke nameštene utakmice.

Bilo kako bilo, ovim je na neki način bačena senka na sjajne uspomene koje sve pristalice Partizana imaju na period kada je Lotar Mateus bio na klupi Partizana...

Ne propustite