"D(G)rilovanje" u Novom Sadu...

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.06.2012.
14:42
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine neće biti na poštedi bez obzira što se ovih dana u Srbiji očekuju tropske temperature. Dok se drugi budu rashlađivali u klimatizovanim prostorijama prvotimci "Voše" treniraće dva puta dnevno u SC "Vujadin Boškov".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vreme odmora za fudbalere Vojvodine završeno je u ponedeljak 18. juna kada su počele pripreme ovog superligaša za novu sezonu.

Da su birali, treneri Vojvodine ne bi mogli da izaberu težu nedelju za početak bazičnih priprema.

Tokom nedelje u Srbiji se očekuju tropske vrućine a fudbaleri Vojvodine radiće po dva puta dnevno sa kondicionim trenerom, profesorom Milanom Šolajom.

Termini treninga određeni su za 9.30 i 18 časova. Plan je da se do kraja tekuće sedmice odradi 12 treninga i odigra jedan kontrolni meč.

U subotu će Vojvodina odmeriti snage sa novopečenim srpskoligašem Jedinstvom iz Stare Pazove, dok je za nedelju planiran prepodnevni trening a zatim slobodno popodne.

Zdravstveni bilten Novosađana trenutno je odličan pošto je samo Srđan Bečalić na poštedi zbog lakše povrede a ostali igrači rade punom parom.

Krajem nedelje pripreme će napustiti Marko Poletanović, Nemanja Radoja i Miloš Deletić koji će sa omladinskom reprezentacijom Srbije učestvovati na EP za uzrast do 19 godina koje se održava u Estoniji od 3. do 15. jula.

Ne propustite