Danas odlazi Ivanov?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 18.07.2013.
10:43
Izvor: Sportske.net

Bazel pojačao ponudu, pa iako u Partizanu demantuju da je dogovor na pragu, Bugarin bi mogao da se preseli u Švajcarsku kao zamena za Dragovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ivan Ivanov je pred odlaskom iz Partizana. Crno-beli pregovaraju sa Bazelom, a u ovom trenutku je izvesno da će dogovor biti postignut.

Naime, prema nekim informacijama Švajcarci su pojačali ponudu, ona je oko 2 miliona evra što se uklapa u Partizanove zahteve.

Srpski šampion rizikuje da zadrži nezadovoljnog Bugarina koji ovakav nije od velike koristi što se videlo juče kada je odbio da igra protiv Širaka.

Sa druge strane, ugovor mu ističe narednog leta i ovo je poslednja prilika da u Humskoj zarade.

Nameće se problem zamene, ali u Partizanu nisu na vreme reagovali što im se dešava godinama. Naime, ostaju bez ključnog igrača, a da nisu obezbedili zamenu već na startu i uigravali je sa ostatkom tima.

Umesto toga u klubu su trvdili da Ivanov ostaje, da ga neće prodati, a sada su čini se bez izbora. Bugarin će zarađivati duplo više u Bazelu, uz to njegova želja posle negativnih iskustava u Rusiji je bila evropski zapad, a Švajcarska bi mogla da bude dobra odskočna daska za ovog igrača.

Uz to Partizan Ivanovu duguje novac, plate nisu bile redovne, pa je sa te strane jasna njegova želja da što pre ode iz srpskog fudbala. On bi u Bazelu trebalo da zameni Srbina koji igra za Austriju, Dragovića, koji se seli u Inter.

Ne propustite