"Delije" i dalje veruju...

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.03.2013.
22:07
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde još jednom su pokazali svoju vernost klubu napunivši sever na meču sa Novim Pazarom a koreografija na tom delu tribina govorila je više od hiljadu reči...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako se Crvena zvezda nalazi u katastrofalnoj finansijskoj situaciji koja je praćena višegodišnjim neuspesima na terenu navijači su svakako svetla tačka kluba iz Ljutice Bogdana.

"Delije", bez obzira na sve, iz meča u meč prate svoje ljubimce i pružaju im podršku a večeras su sjajnom koreografijom pokazali svoju privrženost klubu.

Uvodne scene kultne serije "Grlom u jagode" bile su inspiracija "Delijama" da poruče šta misle o trenutnoj situaciji u klubu.

Na vrhu severne tribine okačen je transparent sa natpisom "Te 2013. godine".

Na severu su bile ispisane sentence "Severna Koreja je izvela nuklearnu probu", "U ruskoj oblasti Čeljabinsk pao je meteor", Đoković je treći put uzastopno osvojio Australijan open", "U 58. godini preminuo je Ugo Čavez", "U najtežoj situaciji do sada Crvena zvezda je proslavila 68. rođendan" a na ogradi severne tribine ispisana je poruka koja govori šta misle "Delije".

Kratko i jasno, "Ja i dalje verujem u nju!"

Ne propustite