Derbi za Aleksića!

Autor: Boris Jovanović
petak 11.01.2013.
10:16
Izvor: Sportske.net

Po mnogima najtalentovaniji srpski golman je želja dva naša najveća kluba. Potezi "Večitih" zavise od prodaje Stojkovića, odnosno Bajkovića.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Branimir Aleksić je na meti Partizana i Zvezde. To nije novost, još prošle zime su ga dovodili u vezu sa našim najvećim klubovima, čak se pričalo da je Spartak postigao dogovor sa Partizanom, no "Golubovi" su to demantovali.

Aleksić je bio standardan na golu mlade reprezentacije, zatim je dolaskom Mihajlovića debitovao i u seniorskom timu. U ovom trenutku je treći golman i ima šansu da verovatno u sledećim kvalifikacijama konkuriše za mesto među stativama.

Partizan i Zvezda ga vide kao pojačanje za budućnost, pita se naravno Spartak, a sam Aleksić je već ranije rekao da zavisi od kluba i izbegao da se izjašnjava gde bi radije.

U svakom slučaju, Zvezda pokušava da proda Bajković, ali ne ide lako, iskusni golman je slovio za eventualno pojačanje Kajserija koji trenira Robert Prosinečki. I u Partizanu gledaju ka Turskoj ima interesovanja za Stojkovića, no do sada nije stigla konkretna ponuda.

U svakom slučaju u Spartaku neće lako popustiti, već u prošlosti su pokazali da mogu da prodaju svoje igrače direktno u inostranstvo, bez popularnih procenata i naših najvećih klubova kao odskočne daske.

U svakom slučaju, kako je objasnio nedavno Ljubiša Tumbaković, tržište je malo, kvalitetnih igrača nema puno i jasno je da se interesi naših najvećih klubova sudaraju, Aleksić je samo jedan od primera.

Videćemo šta se na kraju biti sa talentovanim golmanom, u svakom slučaju, ponovimo najviše zavisi od Spartaka...

Ne propustite