Dijego Košta – 50 miliona i 185 hiljada nedeljno od Čelsija

Autor: Miloš Marković
sreda 16.04.2014.
09:22
Izvor: Sportske.net

Nastavljaju se spekulacije u vezi sa potencijalnim transferom Dijega Košte u Čelsi, o kome ovih dana bruje evropski mediji.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Informaciju o tome da je Čelsi navodno postigao dogovor sa Atletiko Madridom u vezi sa angažovanjem španskog Brazilca Dijega Košte prvi je preneo 'El Konfidensijal'.

Temu su razradili engleski mediji koji danas javljaju da je Murinjo uveren da će se transfer realizovati, te prenose i detalje u vezi sa ponudom koju je Čelsi spremio ubojitom napadaču.

Naime, engleski mediji spekulišu pre svega sa sumom od 50 miliona funti koliko će na ime obeštećenja dobiti Atletiko Madrid, a koliko upravo i iznosi otkupna klauzula u ugovoru sjajnog fudbalera.

Takođe, navodi se da će Košta dobiti višegodišnji ugovor u Čelsiju sa nedeljnim primanjima u iznosu od 185 hiljada funti.

Engleski mediji spekulišu da je u pregovorima (na određen način) bio uključen i Tibo Kurtoa kome je UEFA dozvolila da brani u polufinalu Lige šampiona uprkos klauzuli po kojoj ovaj golman Čelsija ne može da nastupi protiv svog matičnog kluba.

Ne propustite