Dinamo "oteo" udarne igle Hajduka

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.07.2013.
22:15
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Hajduk iz Kule ostao je bez dvojice napadača koje je nakon uspešnih pregovora uspeo da dovede Dinamo iz Minska.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Kule imaće ozbiljnih problema u pronalaženju adekvatne zamene za dvojicu ubojitih špiceva koji su zvanično postali novi članovi Dinama iz Minska.

Nakon Nenada Adamovića, u Belorusiju se zaputio i treći strelac Jelen Superlige u prethodnoj sezoni, Lazar Veselinović.

"Lazar Veselinović je imao ozbiljne ponude iz Južne Koreje i Amerike, ali je ponuda Dinama iz Minska bila  najozbiljnija. Bio je nekoliko dana u Minsku, zadovoljan je gradom, situacijom u klubu i finansijskom ponudom, prošao je sve preglede i potpisao ugovor na tri godine. Nema sumnje da će u ovom klubu imati prostora za napredak u svojoj karijeri" kazao je predsednik Hajduka Zoran Osmajić za "Sportski Žurnal".

Prvi čovek Kuljana priznao je da će ekipa ovim odlascima biti desetkovana ali da će zato stručni štab imati zadatak da pronađe adekvatne zamene koje će do početka prvenstva obući beli dres.

"Nema potrebe da bilo koga više prodajemo u ovom prelaznom roku, tako da će okosnica ekipe ostati, a sada nam predstoji paklen rad na dovođenju adekvatnih zamena za Adamovića i Veselinovića kao i pojačanja na drugim mestima u timu" istakao je Osmajić.

Hajduk iz Kule počeo je pripreme za predstojeću sezonu a prvi meč igra 10. avgusta protiv OFK Beograda u okviru prvog kola JSL.

Ne propustite