Divac: ''Prvi dan - medalja, nije moglo bolje!''

Autor: Beta Beta
subota 28.07.2012.
19:46
Izvor: Beta

Andriji Zlatiću čestitke za osvojenu bronzu stigle su i od prvog čoveka Olimpijskog komiteta Srbije Vlada Divca. ''Mislim da smo na pravom putu'', poručio je Divac.

oks.org.rs
oks.org.rs

Povezane vesti

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac čestitao je danas Andriji Zlatiću osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Londonu i kazao je da je cela ekipa na pravom putu.

"Mislim da smo na pravom putu da osvajamo medalje, da napavimo prave rezultate ovde. To je Zlatić ovde pokazao. Čestitke od svih nas iz Olimpijskog komiteta i hvala mu na tome", rekao je Divac posto je srpski strelac osvojio bronzanu medalju vazdušnim pištoljem sa 10 metara.

Srbija sada ima ukupno 99 medalja od 1912. godine, kada je prvi put nastupila na Igrama, a cilj je da se osvoji 100.

"Prvi korak je napravljen. Ne znam ko će osvojiti 100. Neka bude ponovo Zlatić, pokazao je da ima potencijala, a strelci da su pravi tim. Vrlo je moguće da neko od njih sutra dodje do stote medalje", rekao je Divac novinarima.

Predsednik OKS kazao je da je zadovoljan prvim danom takmičenja, koji još nije završen.

"Nije moglo bolje - prvi dan medalja. Žao mi je što (teniseri) Viktor (Troicki) i Jelena (Janković) nisu prošli dalje. Odbojkašice sam gledao, prvi set su odigrale fenomenalno, a onda su stale. Ali, razumljivo je, jer su stvarno imale mnogo problema i uspeh je što su uopšte došle posle svih nesreća sa povredama. Neka se odmaraju, pa ćemo videti", rekao je Divac.

Ne propustite