Divac vidi Crnogorce na krovu Evrope

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.06.2013.
12:01
Izvor: Sportske.net

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i proslavljeni košarkaški reprezentativac smatra da najviše šansi za osvajanje zlatne medalje na Eurobasketu u Sloveniji ima reprezentacije Crne Gore.

anthrocivitas.net
anthrocivitas.net

Povezane vesti

Prvi čovek Olimpijskog komiteta Srbije dobro zna kako se osvajaju medalje na međunarodnim takmičenjima kakvo će biti i predstojeće Evropsko prvenstvo u košarci koje se održava u Sloveniji.

Vlade Divac ne bi bio iznenađen da se na pobedničkom postolju nađu tri selekcije zemalja koje su pripadale bivšoj SFRJ a najviše šansi daje Crnoj Gori.


"Uvek je teško predvideti ko bi mogao postati novi prvak Evrope. Međutim, kao favorita izdvojio bih Crnu Goru, zato što će na Evropskom prvenstvu u Sloveniji imati najkompletniju reprezentaciju" kazao je Divac za agenciju "Anadolija".

Nekadašnji centar reprezentacije Jugoslavije veruje da će "Sokolovi" biti prejaki na poziciji na kojoj je on igrao jer u svojim redovima imaju Nikolu Pekovića i Nikolu Vučevića.

Eurobasket igra se u septembru u Sloveniji a reprezentacija Srbije nalazi se u grupi "B" sa Makedonijom, BiH, Letonijom, Litvanijom i Crnom Gorom.

Ne propustite