"Đavoli" inspirišu Radivojevića

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2013.
12:08
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Vuk Radivojević priznao je da ima veću motivaciju kada igra protiv ekipa kakva je Radnički iz Kragujevca i istakao da će crveno-beli od sutrašnjeg meča krenuti u podizanje forme za fajnal-for ABA lige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Četvrti put u tekućoj sezoni košarkaši Crvene zvezde Telekom odmeriće snage sa Radničkim iz Kragujevca.

Dva puta su crveno-beli bili bolji od "Đavola", jednom u ABA ligi, drugi put u polufinalu "Kupa Radovoja Koraća", a samo su u poslednjem kolu regionalnog šampionata Kragujevčani nadigrali ekipu Vlade Vukoičića.

Vuk Radivojević nije igrao taj meč u Kragujevcu ali se od tada oporavio od povrede i sutra će pomoći svojom saigračima da se dođe do trećeg trijumfa u Superligi.

"Pored Partizana i nas, Radnički јe јedan od favorita u Superligi što јe samo po sebi dovoljno da se zna sa kakvom pažnjom dočekuјemo meč. Kod nas ne postoјi selekciјa rivala, ali prirodno јe da motivaciјa raste shodno kvalitetu protivnika. Maksimalno smo motivisani i veruјem da ćemo uspeshno odraditi posao" kazao je Radovijević.

Dva tima odigraće i peti meč za dve nedelje i to u polufinalu fajnal-fora ABA lige pa Radivojević smatra da polako treba da se krene sa podizanjem forme za Laktaše.

"S obzirom na težinu koјu će ta utakmica imati, sasvim јe normalno da nam јe podsvesno u mislima. Ali, baš zbog toga sada јe primarni cilj da naredni, ali i sve ostale mečeve do faјnal-fora iskoristimo za što bolju pripremu" zaključio je košarkaš Crvene zvezde Telekom.

Zvezda dočekuje Radnički u sredu a početak utakmice zakazan je za 18 časova.

Ne propustite