Đilas: "Đorđević selektor, Bodiroga neće u Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.12.2013.
18:25
Izvor: Sportske.net

Predsednik KSS Dragan Đilas rekao je, gostujući na SOS kanalu, da će Aleksandar Đorđević najverovatnije postati selektor "A" reprezentacije, te da Dejan Bodiroga nema u planu da se preseli u fudbalske vode i preuzme poziciju predsednika FK Partizan.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Prvi čovek srpske košarke, doskorašnji gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas, gostovao je u ponedeljak uveče u emisiji Vladana Tegeltije na SOS kanalu a tom prilikom je davao odgovore na goruća pitanja u "srpskoj kući košarke".

Predsednik KSS je, između ostalog, objasnio da su sa Aleksandrom Đorđevićem već obavljeni razgovori povodom preuzimanja uloge selektora "A" reprezentacije i da je ostalo da se dogovore finansijske odredbe ugovora.

"Razmišljali smo o tri trenera - Saši Đorđeviću, Saši Obradoviću i Igoru Kokoškovu. Počeli smo razgovore sa Đorđevićem, dogovorili smo kako bi cela stvar trebalo da funkcioniše, ostale su nam još finansije, u varijanti da to bude angažman tokom čitave godine. Ako se i oko toga dogovorimo, Saša Đorđević će biti novi selektor Srbije" rekao je Đilas.

Prethodne nedelje pojavile su se spekulacije da bi potpredsednik KSS Dejan Bodiroga mogao da preuzme funkciju predsednika FK Partizan ali Dragan Đilas tvrdi da do toga neće doći.

"Dejan Bodiroga je moj prijatelj ali nisam ja neko ko će mu određivati šta da radi. Ipak, kada sam mu pomenuo mogući prelazak u FK Partizan samo se nasmejao" objasnio je Đilas.

Ne propustite