Đuričić: "Što je ovde dobro..."

Autor: Boris Jovanović
sreda 03.07.2013.
10:38
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac koji je ovog leta stigao u Benfiku impresioniran prvim danima u novom klubu. Pripreme počeli i Sulejmani, Marković i Mitrović...

abola.pt
abola.pt

Povezane vesti

Filip je počeo pripreme sa Benfikom, nije krio oduševljenje.

"Vidi se na svakom koraku koliko je Benfika veliki klub. Veoma sam srećan što sam izabrao Lisabon za nastavak karijere", rekao je srpski reprezentativac.

"Ne znam sa čim bi uporedio, sve je neverovatno, izlazio sam na Luš, ogroman je. Imam sve uslove da radim kako bi se poboljšao i ispunio očekivanja", objasnio je Đuričić.

Inače, mediji se i dalje bave eventualnim odlaskom Nemanje Matića u Real, Anćeloti insistira na ovom transferu, ali je Srbin papren, koštao bi Real oko 45 miliona evra, mada bi neko od igrača mogao da bude uključen u transfer.

Sa druge strane, prvog dana priprema Miki Sulejmani je delio autograme, a još jedan Srbin, Mitrović je obećao da će brzo naučiti portugalski, a prvog dana priprema u Lisabonu se pojavio i Lazar Marković.

Mediji su oduševljeni našim igračima, a Benfika ima velike ambicije u novoj sezoni, posle svih nesreća koje su im se dogodile u finišu prošle sezone...

Ne propustite