Dodić: "Pobeda iskustva i mirnoće"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.04.2014.
22:19
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener fudbalera Jagodine pohvalio je svoje izabranike nakon trijumfa nad Radom i istakao da je njegov tim smirenošću i iskustvom došao do pobede nakon preokreta.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je da je njegova ekipa uspela da savlada Rad jer je, pre svega, zadržala smirenost.

"Ova ekipa Rada je drugačija nego ona koju smo mi dobili 2:0 na Banjici. Oni su to pokazali, pogotovo u prvih pola sata, gde su odličnom postavkom pre svega, kontrama i polukontrama zadavali problem i došli do tog vođstva", rekao je Dodić novinarima posle meča.

Jagodina je na domaćem terenu pobedila ekipu Rada sa 3:1 u 25. kolu Superlige Srbije. Rad je poveo, ali je Jagodina preokrenula rezultat i osvojila na kraju sva tri boda.

"Najbolje što se desilo na ovoj utakmici je bila ta mirnoća koju smo imali i kod vođstva gostiju, iako to, naravno, nije bilo uopšte prijatno. Dve stative u prvom poluvremenu i dalje nije bilo nervoze. Zasluženo smo došli do tog drugog i trećeg gola i, pre svega, moji iskusni igrači su tom mirnoćom pobedili odličnu ekipu Rada", kazao je Dodić.

Dodić je banjičkom superligašu poželeo da izbori opstanak u Superligi, jer, kako je naveo, pokazaju i kvalitet i ozbiljnost.

Trener Rada Stevan Mojsilović kazao je da je Jagodina zasluženo osvojila sva tri boda.

"Jagodina je zasluženo pobedila, bila je bolja od nas. Želim im da ostvare sve svoje ciljeve vezane za prvenstvo i za Kup. Nas čekaju utakmice gde možemo da tražimo priliku da osvojimo bodove, okrećemo se utakmicama koje slede", rekao je Mojsilović.

Fudbaleri Jagodine u narednom kolu gostiju Slobodi u Užicu dok Rad igra na svom terenu protiv ekipe Napretka.

Ne propustite