Dodić: "Puni smo samopouzdanja pred Čukarički"

Autor: Beta Beta
petak 28.03.2014.
15:14
Izvor: Beta

Trener Jagodine, Mladen Dodić, izjavio je da njegovi fudbaleri sa mnogo samopouzdanja ulaze u utakmicu sa Čukaričkim u 21. kolu Super lige Srbije.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Mladen Dodić, trener Jagodine, ocenio je da će ovo biti najinteresantniji derbi meč kola, s obzirom da im u goste dolazi ekipa Čukaričkog koja je najprijatnije iznenađenje ovog prvenstva.

"Čukarički je stao na noge posle privatizacije i zaista ima odličan igrački potencijal, stručni štab već ima kontinuitet u radu i to daje rezultate. Oni su se zimus pojačali na već dobru ekipu, imaju izuzetno veliki fond igrača i puno rešenja, pre svega u napadu. Mi znamo svoj cilj, da i u prvenstvu budemo u vrhu tabele", rekao je Dodić na konferenciji za novinare u Jagodini.

Jagodina je peta na prvenstvenoj tabeli sa 30 bodova, pet manje od trećeplasiranog Čukaričkog.

"Zato je ovo derbi kola. Ulazimo u utakmicu sa ciljem da pobedimo i podižemo formu, jer smo svesni da samo tako možemo dolaziti do dobrih rezultata", kazao je Dodić.

On je naveo da je pobeda nad OFK Beogradom u prvoj utakmici polufinala Kupa u sredu ekipi Jagodine vratila neophodno samopouzdanje posle nekoliko nerešenih rezultata.

"Sa puno samopouzdanja i vere u sebe ulazimo u ovaj derbi, kao i sa ciljem da pobedimo i da se na taj način prilibližimo ekipi Čukaričkog na vrhu tabele", naglasio je Dodić.

Fudbaler Jagodine Aleksandar Živanović rekao je da očekuje kvalitetnu utakmicu.

"Sigurno je da su oni odmorniji pošto smo mi imali obavezu u Kupu, ali mi idemo s dobrim raspoloženjem. Sigurno niko nije očekivao da posle pet kola imamo takav saldo što se tiče bodova, ali iz kola u kolo podižemo nivo forme i igre", rekao je Živanović.

Utakmica izmedju Jagodine i Čukaričkog igraće se u nedelju od 17 časova.

Ne propustite