Dodić: "Tražimo hitronogog napadača"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.07.2013.
21:08
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić sumirao je utiske sa priprema u Bugarskoj i priznao da klub još uvek traži jednog napadača koji bi dodao neophodnu brzinu u navalnom redu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine završili su centralni deo priprema za nastupajuću sezonu a trener Mladen Dodić zadovoljan je onim što je urađeno u Banjskom.

Na šest mečeva "Ćurani" su pet puta slavili i jednom bili poraženi, uz gol razliku 10:4, a Dodića više od ostvarenih trijumfa raduje što je oformio dva tima koja su u svakom momentu spremna da odgovore na ambicije kluba.

"Velikim delom smo ostvarili plan. Napravili smo, ne jedanaest igrača za utakmicu sa Rubinom, veće dva sastava koja će u svakom trenutku moći da konkurišu za mesto u timu. Rezultati nisu bili u prvom planu, ali prija kada od šest utakmica ostvarite pet pobeda" kazao je Dodić pred povratak u Jagodinu.

Najbolji strelac na pripremama bio je Sead Hadžibulić koji je postigao tri gola ali trener Jagodine poručuje da je klubu potreban još jedan hitronogi špic igrač.

"Uvek postoji mogućnost da se dovede neki novi igrač, pogotovu u finišu prelaznog roka. Mi novajlije nećemo tražiti po svaku cenu, ali imamo u planu da dovedemo još jednog bržeg napadača. Međutim i ovi naši igrači su odličnim igrama skrenuli pažnju inostranih klubova, pa postoji mogućnost da neko i napusti naše redove" priznao je Dodić.

Jagodince očekuje još manje od nedelju dana rada pred prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rubina. Mladen Dodić kazao je da se na toj utakmici nada punim tribinama i povoljnom rezultatu pred revanš u Kazanju.

"Od nedelje ćemo se baviti igrom Rubina. Što se njih tiče gotovo da se sve i zna. Sitgurno da je neuporedivo veći motiv na našoj strani, siguran sam da će igači dati maksimum u obe utakmice, verujem u krcate tribine našeg stadiona, dobar rezultat u prvom meču i da neizvesnost potraje do revanša" zaključio je trener Jagodine.

Ne propustite