Dodić: "Vreme da savladamo i Vojvodinu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.11.2013.
14:48
Izvor: Beta

Trener osvajača nacionalnog Kupa iz prethodne sezone najavio je da će njegov tim ići na prvi prvenstveni trijumf nad ekipom Vojvodine koji pored rušenja tradicije ima višestruki značaj za superligaša iz grada na Belici.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici 13. kola Superlige Srbije pokušati, prvi put u prvenstvu, da pobedi Vojvodinu.

"Naše ambicije su pobeda, prva pobeda u prvenstvu protiv Vojvodine. Želimo pobedu i zbog te tradicije i zbog bodova, jer bismo se sa tri boda izjednačili sa njima na tabeli i priključili se ekipama na vrhu, a tu želimo po završetku polusezone i sezone da budemo", rekao je Dodić.

Vojvodina je četvrta na tabeli sa 21 bodom, dok Jagodina sa tri boda manje zauzima sedmo mesto.

"Želim da to bude stvarno derbi, jer su Vojvodina i Jagodina od svojih utakmica uvek pravili spektakl. Takva je bila i poslednja utakmica u finalu Kupa, u kojoj je Jagodina prvi put pobedila Vojvodinu (1:0), ali na najznačajnijem meču i tako osvojila trofej", dodao je Dodić.

Utakmica 13. kola Superlige Srbije između Jagodine i Vojvodine igra se u subotu od 15 sati na Gradskom stadionu u Jagodini.

"Neće biti lako, s obzirom da je Vojvodina u dosadašnjem toku prvenstva pokazala da, bez obzira na neke promene igračkog sastava i stručnog štaba u letnjem prelaznom roku, ima izuzetno ofanzivnu ekipu sa mnogo individualaca koji mogu sami da reše meč. To je pokazala i na evropskim utakmicama tokom leta", rekao je Dodić.

On je dodao da je njegova ekipa motivisana, bez obzira na to što u poslednje vreme ima problema sa povređenim igračima.

"Siguran sam da su igrači motivisani da pruže maksimum na terenu, a kada je tako, onda nema ekipe u srpskom fudbalu koju ne možemo da dobijemo. Ekipa Vojvodine igra bolje u gostima, ima svoje adute i to garantuje jednu sadržajnu utakmicu", ocenio je Dodić.

Fudbaler Jagodine Vuk Mitošević je došao iz Vojvodine i ovo će mu biti prva utakmica protiv svog nekadašnjeg kluba.

"Očekuje nas derbi ovog kola protiv izuzetno dobre ekipe. Obe ekipe su u poslednjem kolu zabeležile negativne rezultate, pa ćemo i mi i oni ići na pobedu, što obećava dobru utakmicu. Uz pune tribine, besplatan je ulaz, mislim da postoje svi preduslovi za odigravanje dobre utakmice u kojoj ćemo pobediti", rekao je Mitošević.

Ne propustite