"Domino efekat" - Mirić želi iz Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.12.2013.
15:44
Izvor: Sportske.net, b92.net

Nakon Filipa Mladenovića, Marka Vešovića i Aleksandra Kirovskog, poslednji u nizu Zvezdinih fudbalera koji su Arbitražnoj komisiji podneli zahtev za raskid ugovora biće Marko Mirić.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kada je Filip Mladenović podneo zahtev za raskid ugovora sa FK Crvena zvezda mnogi su taj njegov postupak pripisali činjenici da se ne nalazi u planovima Slaviše Stojanovića i da želi u sredinu u kojoj će moći da igra.

Nedavno je Marko Vešović učinio isto ali je tada bilo jasno da nije mesto u prvom timu razlog što Zvezdini fudbaleri traže raskide ugovora.

Aleksandar Kirovski juče se obratio Arbitražnoj komisiji FSS u nameri da raskine ugovor sa crveno-belima a poslednji u nizu danas je to učinio Marko Mirić!

Bivši napadač Spartaka od dolaska na "Marakanu" nije bio u planovima trenera koji su sedeli na Zvezdinoj klupi pa je tako prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Radničkom iz Kragujevca.

U tekućoj sezoni počeo je da dobija priliku ali su to uglavnom bili nastupi "na kašičicu" pa je zbog dugovanja koje klub ima prema njemu rešio da krene ka izlaznim vratima "Marakane".

Činjenica da se račun FK Crvena zvezda nalazi u blokadi ne dozvoljava klubu da redovno izmiruje svoje obaveze prema igračima pa je većima fudbalera praktično slobodna da u svakom trenutku krene stopama Mladenovića, Vešovića, Kirovskog i Mirića.

Filip Mladenović već je dobio raskid saradnje od Arbitražne komisije a nema sumnje da će se isto dogoditi i u slučaju Vešovića, Kirovskog i Mirića.

Ne propustite