Drži se, Savo!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.11.2013.
21:20
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni fudbalski reprezentativac Savo Milošević pretrpeo je još jedan tragičan gubitak u najužoj porodici, nakon što je njegov rođeni brat izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Šimanovaca.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Direktor svih reprezentativnih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije i proslavljeni reprezentativac Savo Milošević doživeo je još jedan tragičan gubitak u sklopu najuže porodice.

Beogradski mediji prenose da je rođeni brat Sava Miloševića, Andrija (38), izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se tokom popodneva dogodila kod Šimanovaca.


Andrija Milošević kretao se u pravcu Beograda kada je došlo do stravičnog udesa sa još jednim automobilom i teretnim vozilom. Milošević je nakon nesreće prebačen u Urgentni centar ali je preminuo od posledica udesa oko 18 časova i 15 minuta.

Saobraćajna policija nalazi se na licu mesta pa još uvek nisu poznate okolnosti pod kojima je stradao brat proslavljenog fudbalera.

Porodica Milošević prošla je pre dve godine kroz "pakao" kada je deda našeg proslavljenog fudbalera usmrtio sina Stevu u dvorištu porodične kuće u mestu Glavičice kod Bijeljine.

Kasnije je Savov deda preminio a večeras je direktor reprezentativnih selekcija u FSS ostao bez rođenog brata.

Ne propustite