Duda: ''Nedović pokazao talenat, energiju, motoriku...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.09.2012.
23:10
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Posle očekivanog trijumfa nad Slovačkom u Zrenjaninu, selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković istakao je da je večeras pružio šansu svim raspoloživim snagama, a da ju je najbolje iskoristio mladi Nemanja Nedović.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Srbija je posle večerašnje pobede korak bliže plasmanu na Evropsko prvenstvo, ali ključni trijumf bi tek trebalo da usledi u subotu, u duelu sa selekcijom Izraela.

Selektor ''Orlova'' Dušan Ivković je na konferenciji za novinare posle utakmice izrazio nadu da su gledaoci u Zrenjaninu halu napustili zadovoljni, kako zbog pobede, tako i zbog prikazane igre od strane njegovih izabranika. Posebne pohvale uputio je Nemanji Nedoviću, večeras najefikasnijem sa 20 poena.

''Što se same utakmice tiče, Slovaci su zaista bili dosta oslabljeni neigranjem kapitena Gavela. Ne samo što je prvi strelac kvalifikacija, već ima i sjajne procente šuta. Nismo ništa hteli da kalkulišemo, igrali smo sa svih 12 igrača, koji su manje ili više iskoristili ukazanu šansu.

U prvi plan je iskočio Nemanja Nedović, koji je pored talenta, još jednom pokazao kakvu ima energiju i motoriku. Imamo dva dana da se pripremimo za veoma važnu utakmicu u Estoniji'',
izjavio je Ivković.

Problemi sa povredama, međutim, ne prestaju ni uoči najvažnije utakmice u kvalifikacijama.

''Marko Kešelj je iščašio rame i neće moći da trenira sledećih sedam dana, dok je u sličnoj situaciji i Dejan Musli koji ima velikih problema zbog alergije''
, konstatovao je Ivković.

Ne propustite