Dve ''engleske nedelje'' pred Čačanima

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.03.2012.
18:16
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Uoči duela sa Smederevcima, trener Borca Slavko Petrović podseća i da njegova ekipa ulazi u veoma naporan ritam utakmica, konstatujući da su pred njegovom ekipom dve ''engleske nedelje''.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Slavko Petrović smatra da njegovu ekipu u Smederevu očekuje jako težak posao, ali da će prikazati bolju partiju nego protiv Javora.

 ''Fudbaleri Smedereva ne znaju za poraz u poslednja četiri prvenstvena susreta, a i prolećnu polusezonu su otvorili pobedom u Borči. Mi moramo u odnosu na duel sa Javorom mnogo bolje, posebno u vezi sa kontrolom igre kada smo mi u posedu lopte, što nismo dobro radili u duelu sa Ivanjičanima.

Siguran sam da će nam startna pobeda dati još više motiva, da u subotu pružimo sve od sebe i ostvarimo pozitivan rezultat. To bi u svakom slučaju za nas bilo sve osim poraza'', konstatovao je Petrović, a prenosi zvanični klupski sajt.

On naglašava da njegova ekipa duelom sa Smederevcima ulazi u jako naporan ritam mečeva.

''U naredne dve sedmice ćemo odigrati čak pet zvaničnih utakmica. Biće to, da tako kažem, dve ''engleske nedelje'' za nas. Zbog toga je jako bitno da na raspolaganju imam dovoljan broj igrača'', zaključio je Petrović.

 

Ne propustite