Džigi ponovo u problemu!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.03.2013.
18:17
Izvor: Sportske.net

Suspenzija koju je dobio na reprezentativnom nivou izgleda nije pomogla Nikoli Ninkoviću da umiri svoje "bubice" a čini se da ni časovi joge nisu bili od koristi jer je vezista Partizana danas ponovo ušao u problem.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana koji nisu imali priliku da igraju protiv BSK Borče danas su u "Zemunelu" odmerili snage sa Zemunom a konačan ishod tog meča bio je 2:1 za crno-bele.

Umesto rezultata, u prvi plan je iskočio Nikola Ninković koji je još jednom svojim problematičnim ponašanjem doveo Vladimira Vermezovića i čelnike Partizana u nezavidan položaj.

Vezista crno-belih u 70. minutu duela sa Zemunom ponovo je imao "pomračenje svesti" pa je nakon žučne rasprave sa jednim od igrača protivničkog tima usledila i jurnjava po terenu a zatim i prerano hlađenje kako bi se izbegli ozbiljniji problemi.

Sudija je zamolio Zvonka Vargu, koji je vodio rezervni tim, da udalji Ninkovića sa terena što je ovaj i učinio a ostaje da se vidi kako će Vladimir Vermezović reagovati na najnoviji Ninkovićev ispad.

Jasno je samo da za Ninkovićevu usijanu glavu joga sa zimskih priprema nije bila lek već da će sa njim morati da se radi malo drugačije ili da se jednostavno sačeka dok talentovanog fudbalera ne prođu "nestašne godine".

Što se fudbalskih aspekata trijumfa Partizana tiče treba reći da je srpskoligaš namučio crno-bele jer je imao prednost sve do 67. minuta kada je upravi Ninković poravnao na 1:1.

Aškovski se u devedesetom minutu postarao da Partizan savlada Zemun nakon što je sjajno ispratio akciju Eliomara Silve i Babića. Potonji je sjajno šutirao ali je golamn intervensiao a Aškovski je postavio konačnih 2:1.

Ne propustite