Ekonomčev plan rada

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.05.2012.
12:43
Izvor: Sportske.net, ekonomac.com

Ekonomac nije uspeo da dođe do "duple krune" nakon poraza u finalu futsal Kupa ali to nije previše zabrinulo "studente". Obezbeđen je izlazak u Evropu a nakon proslave titule uslediće odmor, pa ponovno okupljanje i spremanje za iskušenja.

ekonomac.com
ekonomac.com

Povezane vesti

Tokom prethodne nedelje Ekonomac je spustio zavesu na uspešnu sezonu koja je završena porazom u finalu Kupa od Marba.

Najveći rival "studenata" slavio je rezultatom 3:1 i domogao se pehara u Kupu ali je onaj vredniji ipak ostao u hali "Jezero".

Nakon tog meča usledila je proslava titule, prijem kod gradonačelnika, adekvatna zakuska u jednom od kragujevačkih hotela, a onda je trener Ivan Božović poslao igrače na kratak odmor koji će trajati do 28. maja kada je zakazano okupljanje u Kragujevcu radi dogovora o predstojećim pripremama.

"Cilj ovog okupljanja je da se igrači upoznaju sa obavezama i planovima za narednu sezonu. Predviđeni treninzi su uvod  u način rada, naročito za nove članove Ekonomca. Ovakav način rada predviđen je do 8.juna kada igrači odlaze na duži odmor. Početak priprema ekipe predviđen je za 28. juli kada sledi okupljanje u Kragujevcu" rekao je Božović.

Treba istaći da je ovih dana iz UEFA stiglo prestižno priznanje Vidanu Bojoviću koji je na nedavno odigranom prvenstvu Evrope u futsalu bio treći strelac turnira. Tim povodom uručena mu je bronzana patika koja će predstavljati dodatni motiv za reprezentativca Srbije.

Ne propustite