Eliminisati Zvezdu nije 'nemoguća misija'

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.11.2013.
17:20
Izvor: Beta

To je prva reakcija trenera Vojvodine Marka Nikolića na vest da će se u četvrtfinalu Kupa Srbije njegov tim sastati sa ekipom Crvene zvezde.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je danas da je njegov tim dobio najtežeg mogućeg protivnika u četvrfinalu Kupa Srbije, ali i da nije "nemoguća misija" pobediti Crvenu zvezdu.

"Daleko je 4. decembar, imamo dve prvenstvene utakmice pre ta dva duela sa Zvezdom (u prvenstvu i Kupu). Tim mečevima treba posvetiti maksimalnu pažnju da bi te utakmice sa Zvezdom dobile na značaju. Ako stvorimo dobre preduslove, u tom dvomeču se može mnogo toga rešiti", rekao je Nikolić agenciji Beta.

Četvrtfinalni mečevi Kupa Srbije igraju se 4. decembra. Četiri dana kasnije, 7. decembra, u okviru 15. kola Super lige Srbije ponovo će se sastati isti rivali, a i taj meč, kao i utakmica u Kupu, igra se u Beogradu.

"Sigurno da smo dobili najtežeg protivnika i to se igra na njegovom stadionu, ali to nije nemoguća misija. Verujem da ni oni nisu najsrećniji, ali žreb je tako odlučio. Svakako će biti jako zanimljiva poslednja četiri dana u jesenjem delu šampionata... Ko bude bolji neka pobedi. Najbolje je i kad se stvari rešavaju u direktnim duelima", kazao je Nikolić.

Ne propustite