Englezi: "Vunderkind Marković na korak od Čelsija!"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 10.12.2012.
14:38
Izvor: Sportske.net

Dok se u srpskoj javnosti i dalje nagađa o transferu Lazara Markovića, engleski mediji izveštavaju da je „srpski vunderkind“ već na putu za „Stamford Bridž“.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tokom vikenda se pojavila informacija da je Partizanov biser Lazar Marković već prodat i da će u januaru definitivno napustiti Humsku.

Ipak, čelnici srpskog šampiona demantovali su takva pisanja rekavši da će Marković do juna ostati u Partizanu i ispoštovati važeći ugovor.

Spekulisalo se u javnosti sa različitim sumama novca kada je u pitanju transfer u redove prvaka Evrope, engleski mediji spekulišu da je kupovina u završnoj fazi.

Naime, „Dejli Mejl“ izveštava da je Čelsi u završnoj fazi pregovora sa igračem koji se u britanskoj javnosti opisuje kao vunderkind, dečko koji je sa 18 godina već nastupao za A selekciju.

Pomenuti izvor tvrdi da je iznos transfera 8 miliona funti, tačnije 10 miliona evra, dodaje da je prelazak na „Stamford Bridž“ u januaru sve izvesnija opcija.

Takođe, saopštava se da su u trci za talentovanim srpskim fudbalerom bili uključeni i Arsenal, Liveprul, kao i Inter, te da su pomenuti klubovi pregovarali sa Partizanom, ali da je Čelsi lični izbor mladog fudbalera.

Inače, navodi se da će Čelsi tokom ove nedelje obaviti konačne pregovore i da će transfer Lazara Markovića označiti početak zimskih aktivnosti u redovima „Plavaca“.

Saopštava se da će klub Romana Abramoviča u januaru pokušati još da dovede Andre Šurlea, Radamela Falkaoa, Gonzala Iguaina ili Denbu Ba kao eventualna pojačanja u napadu.


Ne propustite