FK Jagodina: "Na Zvezdu od 300 dinara"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.02.2014.
18:20
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbalski klub Jagodina saopštio je u utorak da će ulaznice za predstojeći derbi meč 17. kola sa Crvenom zvezdom biti puštene u prodaju u četvrtak a da će najjeftinija ulaznica stajati 300 dinara.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Apsolutni derbi meč 17. kola Jelen Superlige igra se u subotu na "Gradskom stadionu" u Jagodini, gde će istoimeni klub dočekati lidera na tabeli, ekipu Crvene zvezde.

Očekuje se da će tribine stadiona pod Đurđevim brdom biti ispunjene do poslednjeg mesta a karte za duel Jagodine i Crvene zvezde biće puštene u prodaju u četvrtak, 26. februara.

Ulaznice za derbi meč 17. kola JSL moći će da se kupe na blagajnama stadiona FK Jagodina ali i na svim prodajnim mestima kompanije "Ticketline".

Blagajne na "Gradskom stadionu" u Jagodini radiće od 10 do 18 časova u četvrtak i petak, a u subotu će biti otvorene od 9 časova do početka utakmice.

Gostujući navijači karte će moći da kupe na blagajnama stadiona "Marakana" u četvrtak i petak od 11 do 16 časova.

Domaćin predstojećeg meča odlučio je da ulaznice koštaju od 300 do 500 dinara a slobodan ulaz biće omogućen svim studentima iz Jagodine koji studiraju u Srbiji, i svim studentima iz Srbije koji studiraju u Jagodini.

Studentarija će morati da se pojavi u petak od 10 do 18 časova u Upravnoj zgradi FK Jagodina sa indeksima kako bi joj bile dodeljene besplatne ulaznice.

Cene karata po tribinama:
Zapad - 500 rsd
Istok - 400 rsd
Sever - 400 rsd
Jug - 300 rsd

Derbi meč 17. kola JSL između Jagodine i Crvene zvezde igra se u subotu sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite