Fofana Partizanov!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.08.2013.
18:34
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaler koji je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona zadavao mnogo problema odbrani Partizana, od sada će braniti boje šampiona Srbije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Čelnici Partizana vrlo brzo su ostvarili svoju nameru posle dvomeča sa jermenskim Širakom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i u Humsku doveli 25-godišnjeg napadača Ismaela Beka Fofanu.

Odlični napadač iz Obale Slonovače u nekoliko navrata ''ledio je krv u žilama'' navijačima i fudbalerima Partizana u dresu ekipe Širaka, ali na sreću crno-belih, sjajne partije protiv šampiona Srbije nije uspeo da kruniše golom.

Od danas bi Fofana mogao da postane i ljubimac navijača crno-belih, pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i nekoliko sati uoči revanš meča trećeg kola kvalifikacija za LŠ protiv Ludogoreca, promovisan je u Humskoj.

Ostalo je još da u sredu obavi lekarske preglede na VMA, posle čega će njegov ugovor biti overen u Fudbalskom savezu Beograda.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Partizana, Fofana planira da u Humskoj ostane 2-3 godine, a da se onda oproba u nekoj od jačih evropskih liga.




Ne propustite