Gatuzov Palermo testira "Hajduke"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.07.2013.
17:50
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Ekspedicija fudbalskog kluba Hajduk stigla je u Slovenj Gradec podno Alpa, koji je stručni štab superligaša iz Kule odabrao za bazu tokom centralnog dela letnjih priprema. U sklopu kontrolnih mečeva Kuljani će odmeriti snage i sa "dojučerašnjim" članom Se

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Stručni štab i fudbaleri Hajduka iz Kule stigli su u Sloveniju, gde će narednih deset dana obavljati centralni deo letnjeg pripremnog perioda.

Trener Milan Milanović odlučio je da na pripreme povede sledeće fudbalere: Perić, Latinović, Kronić, Cvetković, Lalić, Grozdić, M. Veselinović, Vuković, Ivanović, Pronek, Obradović, Jevtović, Obrovac, Varga, Rusmir, Sekulić, Kiš, Nenadović, Dragićević, Jelić, Mirosavljev i Milić.

Ta skupina fudbalera odigraće u predstojećem periodu kontrolne susrete protiv timova iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

Prva provera u Slovenj Gradecu zakazana je za 17. jul, kada će na megdan Hajduku NK Dob iz Slovenije.

Nakon toga sledi najveće iskušenje za tim Milana Milanovića, pošto će Kuljani 20. jula odigrati kontrolnu utakmicu protiv Palerma, na čijoj klupi sedi Đenaro Gatuzo.

Poslednji meč na pripremama u Sloveniji Hajduk igra 26. jula protiv Gorice iz Zagreba a nakon toga sledi povratak u Kulu i završni deo priprema pred početak sezone.

Ne propustite