Gogić može na zimovanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.11.2013.
22:07
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da arbitar Miodrag Gogić bude suspendovan do kraja jesenjeg dela sezone zbog grešaka koje je napravio tokom duela Voždovca i Partizana na Vračaru.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Novosađanin Miodrag Gogić neće biti delegiran za deljenje pravde u Jelen Superligi do kraja jesenjeg dela sezone a konačnu odluku o kazni zbog grešaka na meču 13. kola između Voždovca i Partizana Sudijska komisija doneće po završetku prvog dela prvenstva.

Sudijska komisija je na današnjem zasedanju odlučila da Gogića suspenduje do kraja jeseni a Đorđe Žutić potvrdio je da če o visini kazne odluka biti donesena naknadno.

Gogiću se na teret stavljaju greške sa meča 13. kola igranog na Vračaru, kada, između ostalog, nije signalizirao penal za domaće u 89. minutu meča, nakon što je Nemanja Petrović igrao rukom u svom šesnaestercu.

Na Gogića se nisu žalili samo domaći jer je i Partizan procenio da je oštećen za najstrožu kaznu u situaciji kada je Volkov dobio udarac laktom od strane jednog od defanzivca Voždovca.

Jasno je da Gogića nećemo gledati na centru na mečevima 14. i 15. kola JSL a ostaje nam da vidimo koliku će mu kaznu Sudijska komisija izreći nakon što analizira sve sporne detalje sa pomenute utakmice.

Ne propustite