Gogić: ''Zar je moguće da su mi poništili gol?''

Autor: Darko Mitrović
subota 26.10.2013.
23:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaler Crvene zvezde bio na pragu da izraste u junaka svoje ekipe na gostovanju u Nišu, ali je zbog Daudinog ofsajda njegov pogodak u samom finišu poništen, pa je Zvezda morala da se zadovolji bodom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ipak, posle utakmice u Nišu, Gogiću je bilo veoma teško da prihvati činjenicu da mu gol nije priznat

''Beskrajno sam se radovao pogotku i nisam mogao da verujem kad sam video da je poništen. Čitavog života se trudim i dajem sve od sebe, i očekujem da mi se sve uloženo u narednom periodu vrati'', istakao je Gogić.

Fudbaler koji je letos u Zvezdu došao iz Jagodine zadovoljan je igrom svog tima u drugih 45 minuta i veruje da će crveno-beli ući u seriju dobrih rezultata, pogotovo što je već u sledećem kolu ''večiti derbi''.

''Odigrali smo dobru utakmicu na Čairu, pogotovo u drugom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno da se, sa ne znam kojeg po redu gostovanja, vratimo sa tri boda. Svaki put kad nam se ukaže prilika da smanjimo razliku za prvoplasiranim timom, mi je ne iskoristimo.

Idemo dalje, ne gubimo veru i okrećemo se utakmicama protiv Radničkog u Kupu i derbiju koji nam je sigurno svima u podsvesti'',
izjavio je Gogić.

Ne propustite