Grant: "Marković je naš!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.05.2012.
18:06
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaleri Partizana sutra će se na "Čika Dači" sastati sa trećeplasiranom ekipom na tabeli koja će u meč sa aktuelnim šampionom ući uz imperativ pobede. Avrama Granta ne zabrinjava taj podatak niti činjenica da se prethodnih dana pominjao njegov odlazak s

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uoči sutrašnjeg derbija 29. kola Jelen Superlige koji se igra u Kragujevcu šef stručnog štaba Partizana poručio je da će njegov tim ići na pobedu bez obzira što će Radničkom tri boda biti mnogo bitnija na ovom meču.

"Trudićemo se da odigramo najbolje što možemo. Idemo na pobedu, koncentrisaćemo se samo na svoju igru i nećemo previše razmišljati o protivniku... Oni se bore za Evropu i daće sve da nas pobede" rekao je Izraelac.

Što se tiče zdravstvenog biltena Partizana tu je slika ista kao i pred meč sa Crvenom zvezdom. Vukić i Marković zbog povreda neće konkurisati za sastav tima u Kragujevcu, a isto važi i za Vladimira Stojkovića koji mora na operaciju kolena.

Tokom nedelje mediji su bili puni vesti vezanih za transfer Lazara Markovića u Čelsi a slično je bilo i sa pozicijiom Avrama Granta u ekipi.

Ni jednu, ni drugu informaciju trener Partizana nije želeo da potvrdi već je istakao da su takva "nagađanja" karakteristična za završni deo sezone.

"Cilj je da se zadrži ekipa i dodatno pojača. Želim da tim u većoj meri ostane isti. Koliko ja znam Marković je još igrač Partizana i to što se piše su nagađanja. On mora da ostane i razvija se zajedno sa klubom. Ne sviđa mi se što se piše o tome. Ne želim da komentarišem takve stvari... Uvek kada je sezona pri kraju dolazi do nagađanja" završio je Grant.

Za kraj, Izraelac je poručio da ga priče o tome da će na leto napustiti klub iz Humske ne pogađaju i da je on profesionalac naviknut na svaki mogući ishod.

Partizan i Radnički sastaju se na "Čika Dači" u subotu od 17 časova. Crno-beli nemaju poseban imperativ u sutrašnjem meču ali bi za Radnički to mogao da bude meč sezone jer bi sa tri osvojena boda plasman u Evropu praktično bio obezbeđen.

Ne propustite