Grant: ''Nije Partizan bez razloga dominantan''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.02.2012.
21:28
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

I po povratku u Srbiju novi trener Partizana nije krio zadovoljstvo učinkom na pripremama u Izraelu i ponašanjem njegovih igrača.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Avram Grant je igračima dao dva slobodna dana po povratku iz Izraela, posle čega slede treninzi u zatvorenom do odlaska u Antaliju, gde će se obaviti završna faza priprema.

Trener Partizana je za sada veoma zadovoljan kvalitetom ekipe, kao i ponašanjem igrača koje je zatekao po dolasku u Humsku.

''Veoma sam zadovoljan. Igrači su već bili 'našpanovani' pre početka priprema, pa smo fiziku samo nadogradili. Oduševljen sam i njihovim zalaganjem, a utakmice su pokazale da sve za sada štima i nadam se da će se tako i nastaviti'', izjavio je Grant.

Ipak, igračima je poručio da će u Antaliji biti dosta zahtevniji, sa ciljem da igru crno-belih dovede na još viši nivo.

''Videlo se u dosadašnja tri meča da Partizan ne dominira bez razloga srpskim fudbalom. Igrači su tehnički i taktički potkovani, a ja ću pokušati da to sve postavim na još veći nivo. Sada nas očekuje period za uigravanje i tu ću biti dosta zahtevniji. Probaćemo razne varijante, a kroz utakmice koje ćemo odigrati imaćemo pravu sliku gde smo u ovom trenutku. Baza postoji i verujem da će sve biti kako treba'' , poručio je Grant. 




Ne propustite