'Grobari' poručili: "Hoćemo pobedu u derbiju!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.10.2013.
17:10
Izvor: Sportske.net

Najvatrenije pristalice aktuelnog šampiona Srbije poslale su u Jagodini jasnu poruku svojim miljenicima i stavili im do znanja da već sada mogu da počnu da misle na to kako da savladaju "večitog rivala" na "Marakani".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana proslavili su u Jagodini važnu i ubedljivu pobedu u okviru devetog kola JSL, koja ih vraća na čelo tabele sa dva boda više od drugoplasiranog Čukaričkog.

Trijumf u derbiju devetog kola zadovoljio je najvatrenije pristalice crno-belih ali je već u Jagodini izabranicima Vuka Rašovića poslata poruka da se od njih očekuje pobeda u nadolazećem "večitom derbiju".

Najveći praznik srpskog fudbala igra se za dve nedelje na našem najvećem stadionu a danas je podno Đurđevog brda sa južne tribine grmelo - "Hoćemo pobedu, pobedu u derbiju!".


Do "večitog derbija" Partizan i Zvezdu očekuju još po dve utakmice. Partizan na svom terenu dočekuje Napredak pa gostuje Radničkom iz Niša u osmini finala Kupa Srbije, dok će Crvena zvezda u goste Nišlijama a onda dočekuje Radnički iz Kragujevca u nacionalnom Kupu.

"Večiti derbi" na programu je 2. novembra a ukoliko u desetom kolu Partizan i Zvezda ostvare pobede ulog međusobnog okršaja na "Marakani" mogao bi da bude titula jesenjeg prvaka domaćeg šampionata.

Ne propustite