"Grobari" tražili titulu od Vermeza

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.04.2013.
17:00
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana posetili su danas trening svojih miljenika i u mirnom tonu porazgovarali sa igračima i članovima stručnog štaba poručivši im da titula ne sme da bude izgubljena.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako je u Srbiji često bila praksa da navijači postrojavaju fudbalere nakon neuspeha, danas to nije bio slučaj SC "Teleoptik" gde se grupa od dvadesetak "Grobara" pojavila na treningu crno-belih.

Oni su nakon završetka treninga porazgovarali sa igračima ali bez povišenih tonova i bilo kakvih prepirki a nakon toga im je ispunjen zahtev da razgovaraju sa članovima stručnog štaba.

Pred njih je izašao Vladimir Vermezović iako mu je u subotu sa juga poslata poruka da je vreme da ode. Ovoga puta se razgovaralo na normalan način a treneru crno-belih poručeno je da završi započeti posao i donese šestu uzastopnu titulu u Humsku.

"Grobari" su dali obećanje da će Partizan imati podršku na svakoj od osam utakmica do kraja šampionata ali da će igrači morati da se potrude da odbrane prednost od četiri boda, koliko trenutno imaju u odnosu na "Večitog rivala".

Ne propustite