Grom odložio slavlje Kruševljana

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.05.2012.
23:42
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Poslednji meč 28. kola PLS morao je da bude prekinut u 75. minutu zbog udara groma koji je izazvao nestanak električene energije na stadionu "Mladost." Na taj način odloženo je slavlje Kruševljana koji su u trenutku prekida bili bolji od Banata i imali pr

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Neobična situacija viđena je večeras u Kruševcu. Meč koji je zakazan za večernji termin između Napretka i Banata morao je da bude prekinut zbog nestanka električne energije.

Mrak na stadionu uledio je nakon udara groma u trafo stanicu koja energijom napaja reflektore a nakon više od sat vremena čekanja elektrodistribucija je potvrdila da ne može da otkloni kvar.

Tako je pri vođstvu od (3:1) za Napredak došlo do prekida i naknadno će biti utvrđeno da li će meč biti registrovan tim rezultatom ili će se odigrati još petnaest minuta.

Banat je došao u vođstvo u devetom minutu nakon lošijeg starta domaće ekipe ali je od sredine prvog dela meča Napredak popravio igru i izjednačio preko Žarka Udovičića. Nenad Mirosavljević pobrinio se za preokret u 50. minutu a trći gol bio je delo Marka Paunovića.

Napredak će tako morati da sačeka odluku nadležnih organa kako bi uknjižio nova tri boda u borbi za plasman u Superligu.

Ne propustite