Gudurić: "Treba da budemo ponosni"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 17.09.2017.
23:43
Izvor: Sportske.net

Mark Gudurić bio je tužan posle poraza u finalu, ali veruje da tim treba da se ponosi osvojenim srebrom na Evropskom prvenstvu.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Marko Gudurić je ocenio da tim treba da bude uzdignute glaveposle osvajanja srebra na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, iako muje žao što je tim izgubio u finalu od Slovenije.

"Čestitam igračima i stručnom štabu. Malo ko je od nas očekivaoovaj rezultat. Mi smo se držali zajedno od prvog dana priprema istvarno smo verovali da možemo da napravimo velike stvari i nakraju smo uspeli", rekao je Gudurić novinarima uIstanbulu.

Slovenija je večeras u finalu pobedila Srbiju 93:85 i tako osvojilasvoju prvu medalju od osamostaljenja.

"Ostaje žal za ovom utakmicom. Jedan tim je morao da pobedi, ajedan da izgubi. Treba da budemo uzdignute glave, nadam se da smoobradovali naš narod. Hvala i ljudima koji su došli. Treba da seponosimo, ja sam izuzetno ponosan", rekao je Gudurić.

Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 18.09.2017
06:59

Mare, ako opet napravis onakav nameran faul kao u polufinalu i finalu, Zeljko ce te odrati u Feneru....pamet u glavu!

avatar
Monday, 18.09.2017
00:12

Marko, Marko...Gaze ti oranje a ti ne ores drumove!

avatar
Scholes
Monday, 18.09.2017
00:11

Od svih koje smo poveli Gudura daleko najslabiji, danas pogotovo.

avatar
Poznavalac
Monday, 18.09.2017
09:09

Jeste da na svakoj utakmici ima dosta gresaka ali mlad je,nadam se da ce zeljko napraviti od njega dobrog kosarkasa,a vidi se da ima neki.potencijal..ne bih se slozio da je najslabiji od svih,tu su i stimac,bircevic,kuzmic,milosavljevic nista nije pokazao ali ocekivano od njega,lazica da ne komentarisem..

avatar
3x3
Monday, 18.09.2017
00:04

Kakve su ovo bre kukavicke izjave? Malo ko je ocekivao? Sto su ljudi gledali, sto su ovi isli ako nisu nista ocekivali? To su dobri igraci, dokazali su da jesu. Nisu najbolje sto mi trenutno imamo, ali su svakako dobri igraci, ma odlicni bre! Guduric nema mu.a, to mu je problem sto se i videlo. Nadam se da ce da sazri kao igrac sad u Feneru jer ovo sto je igrao na turniru je jako tanko za igraca koji bi trebalo da puno obecava i bude neki naredni oslonac reprezentacije, Ovakve izjave sampioni ne daju, to mora da nauci. Pravio je pocetnicke greske, ali ovo mu je prvi veliki nastup, tako da se od njega ocekuje puno u buducnosti.

avatar
Predrag Drobnjak
Monday, 18.09.2017
00:48

Bice Gudura pravi, ima kvalitet ali nema samopouzdanja!

avatar
Old_school
Monday, 18.09.2017
06:18

A ti bi vrv dao 20 koseva kad te neko pusti da igras tri minuta. Aj ne lupaj.

avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 17.09.2017
23:59

Ovo je Guduri bilo prvo veliko takmičenje u reprezentaciji. Iskreno se, kao navijač Partizana, nadam da je ovo jedno veliko iskustvo za njega i da će na narednim prvenstvima biti mnogo bolji i sigurniji. Jer ima talenat i treba da ga maksimalno iskoristi. U šta nimalo ne sumnjam jer će Željko od njega u Fenerbahčeu napraviti sjajnog igrača, bolji klub nije mogao da izabere. Napred majstore!

avatar
Жан Пол Белмондо
Monday, 18.09.2017
00:25

Свака част комшија, али је коментар на месту. Спортски поздрав 🇷🇸 💪